Valputställning i Mantorp!

I dag har Pajas och jag varit på valputställning i Mantorp! Skönt att bara ha 10 minuters restid till utställningsplatsen. Torbjörn skjutsade dit oss och sen åkte han till vårt gamla hus för att bada Amigo och Diesel. Dom behövde verkligen bada. Jag hade tänkt att bada alla hundarna helgen innan vi fick nycklarna till vårt nya hus men eftersom vi inte hade något vatten då pga vattenläckan i källaren så gick ju inte det. Trimmet i vårt nya hus är inte riktigt färdigt än så därför går det inte att bada några hundar där än.

Domare på dagens utställning var Annelie Karlsson. I juniorklassen deltog det 2 hanar. Pajas vann klassen och blev sedan BIM. Domaren sa att hon tyckte bäst om Pajas men att hon var ”allergisk” mot halsskinn så därför vann tiken. Grattis Lena Landberg! Ett litet filmklipp från BIR och BIM!

 

 

Pajas fick fin kritik: ”Superhäftig juniorhane med maskulint välskuret huvud. Fin utmejsling av ögon. Välansatta öron. Utmärkta vinklar både fram och bak. Bra förbröst och bröstdjup. Härliga lår. Utmärkt pälskvalitet som är superfint iordninggjord. Superfint steg men slarvar för att han springer för fort. Aningen mycket halskkin och lösa ögonkanter. Välpresenterad.”

I morgon börjar vi jobba igen efter 2 veckors semester! Usch! Ledigheten har gått alldeles för fort. Vi har fortfarande några byråer att skruva ihop och några kartonger som inte är upppackade men det får vi ta efterhand. Nästa helg ska vi få hjälp av en arbetskamrat med att tapetsera om 2 sovrum.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s