SV JV-17!

I går åkte Torbjörn och jag till Älvsjömässan för att ställa ut Pajas på årets sista utställning. Amigo och Diesel var hos min mamma. Juniorerna och veteranerna dömdes av Ann Ingram från Irland. I juniorklassen deltog det 6 hanar. Busungen Pajas vann klassen med CK och fick då titeln SV JV-17 (svensk juniorvinnare 17). Han blev även kvalificerad till Crufts. Bästa Hane dömdes av Moray Armstrong som ville ta en extra titt på de hundar som han inte hade dömt tidigare under dagen. Pajas är ju en väldigt glad och positiv hund. När han viftar på svansen så rör sig hela bakdelen. När Moray Armstrong tittade på Pajas på bordet så sa han ”He is very shy” och skrattade sedan. Pajas kritik går att läsa på bilden nedan som är klickbar så att den blir större.

 

 

När bedömningen av cockerspaniel var klar så gick vi runt och tittade lite och då passade jag på att köpa en fin rosett till Pajas.

 

Den här veckan kommer man inte orka med så mycket mer än att jobba. Som brevbärare är ju detta en av de jobbigaste veckorna. Vi kommer att fira jul hemma hos oss. Vår hundgård är snart klar så vi kommer att börja lära hundarna att gå ut och in genom luckan men det kommer att dröja ett bra tag innan de är där när vi jobbar. De ska få vara hos mamma på dagarna när vi jobbar för vi vill vara säkra på att de vet hur de ska ta sig in. Man vill ju inte att de är ute hela dagarna och fryser. Tur att man har en snäll mamma som ställer upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s