Hundgården!

Nu är vår hundgård i stort sett klar! Det fattas bara lite grus men det kommer vi inte att kunna lägga dit förrän till våren. Det är alldeles för blött i marken för att en lastbil ska kunna köra in på gräset utan att fastna. Som tur är så har jag en väldigt snäll mamma som kommer att hjälpa oss med hundarna när vi jobbar tills hundgården är helt klar.

För tillfället har vi satt upp kompostgaller mellan altanen och gräset i hundgården så hundarna kan bara ta sig ut på altanen. Det är alldeles för lerigt på gräset i hundgården. Det blev väldigt upptrampat på gräset när snickaren var där och arbetade.

I dag började vi att träna hundarna att gå genom hundluckan och ut på altanen. Amigo var jätteduktig. Efter några försök så klarade han det helt själv. Pajas behövde lite hjälp och Diesel fattade ingenting. Inter lätt när man är gammal:) Vi har ju gott om tid att öva eftersom hundarna inte kommer att vara där förrän till våren.

 

 

I fredags lämnade vi över nycklarna till vårt gamla hus till den nya ägaren. Efter det åkte vi och provkörde en Volkswagen Caddy Maxi. Vi har bestämt oss för att byta bil så att man slipper att ha en takbox för att få med allt som man ska ha med när man åker på hundutställning. Vi gillade bilen så vi ska göra upp affären på fredag. Det kommer naturligtvis att dröja några månader innan vi får den nya bilen eftersom det är en helt ny bil som vi har tänkt att köpa.

Gott Nytt År!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s