Ny bil / Kattutställning

I fredags var vi äntligen och hämtade vår nya bil. En  svart Volkswagen Caddy Maxi. Nu kommer vi att få plats med allt som man ska ha med sig på hundutställning utan att behöva ha takbox. Bilen hade bara gått 3 mil när vi körde ifrån Engströms bil. Vi åkte till närmaste mack för att tanka men vi kom inte på hur man skulle göra för att få upp tanklocket så vi fick åka tillbaka till bilfirman. När vi väl hade tankat så skulle vi till ICA Maxi och handla men när vi nästan var framme vid affären så kom Torbjörn på att han hade glömt att gå in och betala bensinen så det var bara att åka tillbaka till macken. Som tur var så var vi inte ”efterlysta”! Man brukar ju alltid betala med kort vid bensinpumpen men här var man tvungen att gå in och betala så därför fick Torbjörn hjärnsläpp och glömde att betala. Pinsamt!

 

Förra onsdagen så badade vi Presley när vi om hem från jobbet eftersom vi skulle på kattutställning i Nyköping på lördagen. Det var första gången som Presley badade men det gick ganska bra. Det var att bli fönad som var otäckt tyckte Presley.

 

Han blev i alla fall fin när han var klar.

 

Vår jobbarkompis ”Mimmi” följde med oss till Nyköping på kattutställningen. Hundarna fick vara hos min mamma under dagen. Detta var ju Presleys första utställning men han var inte alls lika rädd som Elvis var när han var på utställning. Zvezdan Memedov dömde ragdoll med färgbeteckningen n 04. Presleys uppfödare Jenny visade Presley som fick Excellent-1. Kritiken var jättebra förutom att hans päls var lite brun i färgen under magen och det ska den tydligen inte vara när man är brun mitted.

 

Vi får se om det blir någon mer kattutställning för våra katter. Kattutställningar är nog inte riktigt vår grej. Vi är inte riktigt insatta i bedömningssystemet och så får man ju inte åka hem förrän hela utställningen är klar så det blir en väldigt lång dag.

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s