Utställning i Västerås / Semester

I går var vi på utställning i Västerås! Elena Ruskovaara från Finland dömde cockerspaniel! En jättetrevlig domare som gick runt med ett leende på läpparna hela dagen i värmen! När Diesel bedömdes på bordet så sa hon ”It´s allowed to kiss the judge” och sträckte fram kinden så att Diesel fick pussa henne. Diesel försöker ju alltid att pussa domarna när han är på bordet. Det var 2 veteranhanar anmälda och Diesel vann klassen med CK. Han blev sedan BIM-veteran. Jätteroligt att vår ”gamla gubbe” fortfarande tycker att det är så roligt med utställningar.

 

I unghundsklassen deltog det också 2 hanar. Pajas vann klassen med CK och blev sen 4 Bästa Hane med Reserv-Cert. Pajas har nu 3 Cert och 3 Reserv-Cert!

 

Nu har vi äntligen semester! Vi ska vara lediga i 4 veckor och kommer att åka på ett flertal utställningar under semestern. Det har varit jättejobbigt att jobba som brevbärare när det har varit så här varmt. Värmen ska ju fortsätta så vi har köpt kyltäcken till hundarna så att de ska få ha det lite svalare i värmen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s