Diesel BIS-veteran i Landskrona!

I lördags morse åkte jag till mamma för att lämna Amigo som skulle vara där när vi åkte till Landskrona på Cocker Sydvästs utställning. Vi badade Pajas och Diesel när jag kom tillbaka och när vi hade ätit lunch så började vi vår resa till Löddeköpinge där vi skulle bo på Dahls hotell. Bitvis så regnade det så mycket så trafiken stod nästan still på motorvägen. Det var lite otäckt. Vi stannade till i Värnamo för att rasta hundarna. Vi var framme i Löddeköpinge vid 17.30-tiden. Efter att vi installerat oss på rummet så gick Torbjörn till ICA Maxi för att handla lite dricka och mackor till lördagen. Vi hade med oss en jättebra kylväska som vi har köpt på Rusta. Man kan både ha den i bilens cigarettuttag och i en vanlig stickkontakt inomhus. På så sätt så lyckades vi få det som vi hade handlat att hålla sig kallt till dagen därpå. Det hade ju aldrig gått med vanliga kylklampar. Det som var bra med kylväskan var att det även gick att ställa om den så att den höll maten varm. Mycket praktiskt!

Vi åkte från hotellet vid 7-tiden på lördagen! Det tog ca 15 minuter till utställningsplatsen som var på Jyckebo Brukshundklubb. Daila Rocchi från Kroatien skulle ha dömt dagens utställning men hon blev sjuk på planet på väg till Sverige så hon blev inlagd på sjukhus i Danmark. Utställningen dömdes i stället av Anette Erlandsson. 3 hanar deltog i unghundsklassen. Pajas blev 2 med HP. Motiveringen till att han blev 2:a och inte 1:a var att han hade svart päls på ena frambenet. Lite konstig motivering kan man tycka. Pajas kritik: ”Väl könspräglad hane. Bra bett och ögon. Välskuret huvud. Bra öronplacering. Normal placerad skuldra. Bra överarm. Mycket välutvecklad bröstkorg. Bra ländparti. Bra knä och hasvinkel. Utmärkt päls. Rör sig normalt från alla håll. Härlig mentalitet.”

I hanarnas veteranklass deltog det 2 veteraner. Diesel vann klassen med HP. Diesels kritik: ”11,5 år gammal hane. Väl könspräglad. Bra bett. Välplacerade öron. Tillräckligt förbröst. Normal överarm. Bra över och underlinje. Utmärkt hashöjd. Bra tassar. Utmärkt mentalitet. Rör sig med stil och elegans trots sin ålder. Merry cocker. Välvisad.”

Man kunde följa hela utställningen via livestream på Youtube. Vid tiden 1.01.57 kan man se Pajas i unghundsklassen och vid 2.15.49 kan man se Diesel i veteranklassen.

 

 

 

I BIS-finalen för veteraner senare på eftermiddagen så blev vår fina gamla Diesel BIS-veteran! Trots att det var så varmt så var han pigg och glad. Han älskar att visa upp sig i ringen.

 

I det här filmklippet kan man se Diesel i BIS-finalen för veteraner vid tiden 3.10.10.

På hemvägen stannade vi till och åt på Mc Donalds i Jönköping! Hundarna fick rasta sig och dricka vatten. Vi var inte hemma förrän kl.21.

Vi är nu inne på vår andra semestervecka. På torsdag ska vi åka på Skänninge Marknad och på fredag ska vi rida turridning i Malexander.

 

En tanke på “Diesel BIS-veteran i Landskrona!

 1. Well ⅼike Mommy mentioned, once we loѵe each
  other and love the world that Jeѕus died for, that?ѕ a form of worship.

  When we think about God and listen to tһe sermon or in Sunday School, that?s
  a approach of worshіpping as a result ߋf ᴡere learning how great God is and
  He likеѕ that. Or once we sit round ɑnd inform
  one another what the greatest things about God are.
  You understand how much you like listening to folks say
  how sensible or cute you boys are? Nicely
  God likeѕ after we speak collectively about how ցreat he is.?
  Daddy answered.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s